Halloween turné


Üdvözlet minden szellemnek, ghoulnak, vámpírnak, boszorkánynak és minden egyéb entitásnak a Blogturné Klub szellemes Halloween turnéján.

Nem tudod mit csinálj Halloweenkor? Nekünk van ötletünk: OLVASS!
Jó, jó…Na, de mit?
Segítünk:
Kövesd a turnét és tudd meg ki milyen könyvet ajánl a félelmetes estére! Széles választék, nem csak horror kedvelőknek! Különleges könyvajánlatok mellett még különlegesebb ünnepi recepteket, dekorációkat (és mindent, ami szem, szájnak ingere) találhatsz.

Tarts velünk, ha mersz!

1. Melyik könyved ajánlod Halloweenra?
Rob Thurman: Éjvilág (Cal Leandros 1.)

2. Miért ezt a könyvet választottad?
Mert szerintem tök jól illik a Halloweenhez. Ha valaki ismeri a Supernatural című sorozatot, akkor tudja, milyen lehet ez a könyv. Van benne egy rakat furcsa lény meg két fiútestvér, akik szörnyekre vadásznak. Helyenként félelmetes, de humorból sincs hiány, és annak ellenére, hogy egy nő írta, nagyon hitelesen fogta meg a fiúk karakterét.

3. Minek öltöznének be a szereplők?
Fogalmam sincs, nagyon rég olvastam, de szerintem leginkább semminek, mert tojnak az egészre.

4. Milyen italt ajánlanál hozzá?
Bloody Maryt, a tükör nagy szerepet játszik ebben a részben.

5. Minek öltözöl/öltöznél be egy Halloween kosztüm versenyen?
Hát én idén Castielnek öltözöm be a Supernaturalből (bár kosztümversenyre nem megyek), azt hiszem ez kellően illik ehhez a sorozathoz is. De ahogy ma elnéztem a Constantine című sorozat első részét, simán elmennék John Constantine-nak is, tök ugyanazt hordják, és mindketten démonokra vadásznak.


Nyereményjáték

Egy turné sem maradhat nyeremény nélkül. Ismét nyerhettek, csupán pár csepp vért és a lelketeket kérjük cserébe. Na jó, vért nem...

Nem Halloween a Halloween töklámpás nélkül. Mi is faragtunk pár virtuális tököt, méghozzá népszerű könyvek szimbólumait faragtuk ki. A Ti feladatotok, hogy kitaláljátok melyik tök melyik könyvet vagy könyvsorozatot reprezentálja. Két szerencsés játékos jutalma nem csoki, hanem egy-egy könyv lesz ezúttal is, méghozzá a.) Richelle Mead - A szukkubusz dala c. könyve (a felajánlást köszönjük Kellynek!), b.) Lara Adrian - A vámpír vére c. könyv (köszönet  érte Toffynak!). c.) Tarryn Fisher: The Opportunist - Kihasznált alkalom



a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése