Rysa Walker: Időcsapda (Időcsapda 1.) blogturné extra


Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Rysa Walker: Timebound - Időcsapda című nagysikerű időutazós regénye. Félelmetes belegondolni, mi mindent lehetne megváltoztatni az életünkben, már azzal is, ha egy pillanatra visszaugorhatnánk a múltba. Négy blogger véleményét olvashatod erről a nem hétköznapi témájú könyvről, és esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét, ha velünk tartasz a blogturné során.

Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 400 oldal
Fordító: Varga Tibor

Amikor Kate Pierce-Keller nagymamájától egy különös kék medált kap ajándékba, majd az időutazásról kezd mesélni neki, Kate úgy érzi, az asszonynak elment az esze. Ám az egész hihetetlen história hirtelen szörnyen valóssá válik, amikor egy a múltban elkövetett gyilkosság veszélybe sodorja Kate evilági életét.
Kate megtudja, hogy a gyilkosság egy még sötétebb terv része, és genetikai adottságát kihasználva visszamegy az időben, hogy kezdetét vegye egy évszázadokon átívelő macska-egér játék.
Az események megváltoztatásáért azonban Kate-nek fizetnie kell – ha sikerrel jár, a fiú, akit szeret, a létezésére sem fog emlékezni. De ha bármennyire is jó szándékkal teszi, van joga megváltoztatni az egész világ sorsát?



Az írónőről

Rysa Walker a floridai Pensacolában született. Számos különböző városban lakott Floridában mielőtt letelepedett volna egy Wewahitchka nevű városban tíz éves korában. Amikor 2014-ben egy interjúban arról kérdezték, honnan jött az írás iránti szenvedélye, azt mondta: „Kiskorom óta írtam. Ráadásul a legtöbb munkában valamilyen módon szerepet játszott az írás.” Walker tizenhét éves korában költözött el Floridából. Az University of North Carolina at Chapel Hill nevű egyetemen doktorált politikatudományból.
2012. október 1-jén publikálta első alkotását Time’s Twisted Arrow címmel, a 351 oldalas regényt a Kindle Direct Publishing segítségével jelentette meg. 2013 januárjában elhatározta, hogy regényét benevezi az Amazon Breakthrough Novel Award nevű versenyre, amit végül meg is nyert, bár a címet át kellett írni Timeboundra. A pénznyeremény mellé kiadási lehetőséget is az övé lett. Ezek után otthagyta egyetemi professzori állását, hogy teljes idejében az írásra tudjon koncentrálni.
Az Időcsapda, amely első része az Időcsapda sorozatnak 2013. december 1-jén debütált a Kindle First programban a Kindle használóknak, majd nyomtatásban is megjelent 2014. január 1-jén. A könyv hamar felkúszott az Amazon Kindle toplista második helyezéséig, és az elkövetkezendő hónapokban is mindig az első száz között maradt.
A sikerre való tekintette 2014. április 25-én az írónő megjelentetett egy novellát Time’s Echo címen, ami egy kis háttér információt ad az Időcsapdához. 2014. október 21-én jelenet meg az Időcsapda sorozat második része, a Time’s Edge, 2015. október 20-án pedig a Time’s Divide, a harmadik és egyben a sorozat lezáró része.
2016. október 11-én jelenik meg Walker új sorozata, a The Delphi trilógia első része, a The Delphi Effect.

Borítómustra




Nyereményjáték

Mi más lehetne a játék témája, mint az időutazós filmek! Fejtsd meg minden állomáson a megadott kép alapján a film- vagy sorozatcímet és írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába, így esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.





A turné további állomásai:
09.30 Bibliotheca Fummie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése